Hverdagslydighetskurs, Råde

Dyreatferdssenteret avd. Råde tilbyr hverdagslydighetskurs for hunder over 6mnd.

Overgangen fra valp til unghund byr på mange gleder, men kan også by på mange nye utfordringer! I denne perioden starter kjønnsmodningen og valpen din er plutselig i ferd med å bli mer opptatt av spennende «duft-flekker» og andre hunder enn av deg. I denne perioden kan det være vanskelig å opprettholde motivasjonen til å trene på de grunnleggende øvelsene som du følte at dere mestret på valpekurset.

I løpet av dette kurset arbeider vi videre med de grunnleggende øvelser som å gå pent i bånd, møtesituasjoner, innkalling, ro-øvelser, «sitt, ligg, stå» og bli osv. I løpet av 6 kurskvelder har vi fullt fokus på alle de grunnleggende øvelsene som det forventes at en voksen hund skal mestre i hverdagssituasjoner.  Dette kurset er tilrettelagt for hunder fra 6 måneder og oppover.

 Både dere som ikke har deltatt og dere som har deltatt på valpekurs tidligere, er velkommen på kurset!

For at hver deltaker skal få størst mulig utbytte av kurset, er det plass til maksimalt 6 deltakere.

I opplæringen tar vi utgangspunkt i den enkelte deltakers nivå. Det vil si at øvelsene legges opp etter den enkelte hund og eier, slik at om du ikke har hatt anledning til å delta på kurs tidligere, vil du likevel ha godt utbytte av dette kurset.

På våre kurs bruker vi kun positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. I tillegg til å trene på nye ferdigheter er det lagt inn teori i løpet av hver kurskveld. Du får også praktiske hjemmelekser, som følges opp neste kurskveld. Dette vil bidra til at du får best mulig utbytte av kurset. Teorien holdes innendørs dersom været ikke er «på vår side» og i løpet av teoriøkten kan hunden din trene på å ligge «i ro på teppet».

Sted: Slangsvoll. Råde
Dato: Kurset starter onsdag 2/11-22. Deretter følgende datoer: 9/11, 23/11, 30/11, 14/12 og 17/12.
Tidspunkt: Kl. 18.00 – ca. 19.30
Instruktør: Carola Brusevold
Pris: Kr. 2400,-

Påmelding: https://forms.office.com/r/Cexm0UH5Vz

Påmelding er økonomisk bindene, se mer om kjøpsbetingelser;

Kurset vil tilpasses de gjeldene anbefalte smittevernstiltakene.

For spørsmål, ta kontakt på carola@dyreatferd.no

 

Dato

nov 02 2022
Expired!

Tid

18:00 - 19:30