Hverdagslydighet og miljø, Moss

Overgangen fra valp til unghund byr på mange gleder, men kan også by på mange nye utfordringer! I denne perioden starter kjønnsmodningen og valpen din er plutselig i ferd med å bli mer opptatt av spennende «duft-flekker» og andre hunder enn av deg. I denne perioden kan det være vanskelig å opprettholde motivasjonen til å trene på de grunnleggende øvelsene som du følte at dere mestret på valpekurset.

Målsettingen med kurset er å gi deg inspirasjon og motivasjon i den videre treningen av valpen din. I løpet av seks uker har vi fullt fokus på å gi deg som eier kunnskap for å håndtere unghund-perioden. I tillegg får hunden med seg miljøtrening der de andre kursdeltakerne kan sees på som «forstyrrelser» i treningssituasjonen.

Har du lyst til å komme videre i treningen av valpen din?
I løpet av kurset arbeider vi videre med de grunnleggende øvelsene; bl.a. innkalling, ro, gå pent i bånd, kontakt, sitt og bli og dekk og bli. Om noen ønsker å fokusere mer i retning av lydighetsøvelser, er det også en mulighet.

På våre kurs bruker vi kun positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. I tillegg til å trene på nye ferdigheter, er det lagt inn teori i løpet av hver kurskveld. Teorien holdes innendørs med mulighet for å trene ro på teppet for hundene. Dere får også hjemmelekser, som følges opp neste kurskveld. Dette vil bidra til at dere får best mulig utbytte av kurset.

Kurset er rettet mot hunder fra ca. 5 mnd. og oppover. Både dere som har gått kurs før og dere som ikke har vært på tidligere kurs er velkommen til å delta! Kurset har få deltakere, slik at hver deltaker skal få størst mulig utbytte av treningen. I opplæringen tar vi utgangspunkt i hundens nivå. Det vil si at øvelsene legges opp etter den enkelte hund og eier, slik at om du ikke har deltatt på tidligere kurs, vil du likevel ha godt utbytte av dette kurset.

Sted: Dyreatferdssenteret avdeling Moss, Nesveien 320, 1514 Moss
Dato: Kurset starter fredag 27.oktober og går over 6 kvelder. Videre datoer er 3.11, 10.11, 17.11, 24.11 og 1.12.
Tidspunkt: Fredager 17.30 – ca.18.45
Instruktør: Karin Mohn Engebretsen
Pris: Kr. 2500,-
Påmelding her: https://forms.office.com/e/6THPnun8Zw

Påmelding er økonomisk bindene, se mer om kjøpsbetingelser https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

 

 

Dato

okt 27 2023
Expired!

Tid

17:30 - 18:45

Kostnad

NOK2,500.00

Mer info

Påmelding

Sted

Moss
Påmelding