Passeringskurs trinn 3 (viderekomne) Moss

På dette kurset gir vi deg og hunden større utfordringer relatert til tettere møtesituasjoner og et mer komplekst miljø. Målsettingen med kurset er å øke mestringsevnen, slik at dere skal bli stadig tryggere i ulike møtesituasjoner!

Kurset er en praktisk og teoretisk oppfølging av Passeringskurs trinn 1 og 2. I løpet av kurset fortsetter vi treningen med å gjøre hundene tryggere i passeringssituasjoner, slik at de slipper å utagere. Vanskelighetsgraden på oppgavene vi gir hundene legges opp etter hundens nivå. I løpet av 4 treningsøkter er det 2 hunder pluss figuranthunder som er i arbeid samtidig. Kurset gir derfor mulighet for å trene på et vanskeligere miljø enn det dere møtte i løpet av passeringskurs trinn 2. Vi fortsetter med å anvende teorien i praktiske møtesituasjoner. På kurset er det maks 2-3 ekvipasjer per instruktør. Det innebærer at treningen blir mest mulig effektiv og at det blir mindre venting i løpet av kurset. I tillegg får du tett oppfølging av instruktøren under arbeidet med hunden din.

Datoer: Torsdag 14.9, 21.9, 28.9 og 5.10 kl. 18 til ca. 20.30.
Instruktører: Karin Mohn Engebretsen og Karolin Spindler. Vi har fokus på tett veiledning og begge instruktørene har mye erfaring med passeringstrening.
Hvor møter dere: Dere får informasjon om oppmøtested når kursinformasjon sendes ut.
Pris: Kr. 2900,-
Påmelding: https://forms.office.com/e/AmRVcVeeRQ

Les mer om kurset på: https://www.dyreatferdssenteret.no

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

Påmelding er økonomisk bindene, se mer om kjøpsbetingelser https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

Dato

sep 14 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:30

Kostnad

NOK2,900.00

Mer info

Påmelding

Sted

Moss
Påmelding