CANIS Klikker-trener-kurs 2024, Moss

ØNSKER DU Å TA TRENERFERDIGHETENE DINE TIL ET HØYERE NIVÅ?

Kurset gir deg en grundig innføring i klikker-trening, både i teori og praksis og i løpet av kurset har du muligheten til å bli virkelig god på klikker-trening!

Klikker-trener kurset består av totalt 4 helgesamlinger. Nedenfor ser du hva vi kommer til å sette fokus på i løpet av samlingene.

Samling 1: 16-17 MARS 2024
I første del av kurset legges det størst vekt på å forme fram nye adferder. Du lærer å bruke fri-shaping og targeting for å forme fram nye adferder hos hunden. Du får også en grundig innføring i grunnferdighetene, positiv og negativ forsterkning og de 4 hemmelighetene for å bli en supertrener.

Samling 2: 25-26 MAI 2024
I andre del av kurset legges det størst vekt på å lære å sette riktige kriterier i treningen. Sentrale temaer er 80%-regelen, loggføring av trening og å lage gode kriterieplaner. I tillegg fortsetter vi treningen på grunnferdighetene som vi begynte med første helg. Vi går også gjennom forskjellige innlæringsteknikker og strategisk levering av forsterker.

Samling 3:17-18 AUGUST 2024
I tredje del er hovedtemaet stimuluskontroll – hvordan lære inn sikre kommandoer. Vi går gjennom de fem trinnene for å få full stimuluskontroll på adferd, og kjører flere praktiske øvinger på dette. Du lærer også å veksle mellom stimuluskontroll og frivillig adferd. I tillegg vil du denne helgen lære om Pavlov som alltid sitter på skulderen din. Mellom den tredje og fjerde helgen skal du også jobbe med en skriftlig hjemmeeksamen.

Samling 4: 9-10 NOVEMBER 2024
Fjerde og siste del har hovedtema baklengskjeding – et meget sentralt tema når vi arbeider som klikker-trenere. Vi jobber i praksis både med kjeder som styres av kommandoer og «miljøsignal».

Pensumbøker:

 • Klikkertrening for din hund
 • Lydighetstrening i teori og praksis

Vi tar forbehold om endringer av kursdatoer.

Teoridelen av kurset holdes i våre oppvarmede og hyggelige lokaler og dersom været ikke er på vår side, tar vi den praktiske treningen også innendørs. Praksis og teori flettes sammen slik at både du og hunden din får hjelp til å tilegne dere det vi gjennomgår av teori og praktiske oppgaver. I tillegg får dere hjemmelekser med oppfølging underveis som en støtte i forberedelsene for å bestå både den teoretiske og den praktiske eksamen på slutten av kurset. Det er et begrenset antall plasser på kurset; maks 6 deltakere.

Tidspunkt: hver samling varer fra kl. 10 til ca. kl. 16.
Pris: kr. 13900 faktureres ved kursstart om ikke annet avtales.
Påmelding: https://forms.office.com/e/EUegMcUMqy

Påmeldingen er bindende. Det er mulig å stå på venteliste dersom kurset blir fulltegnet. Dersom du har spørsmål ta kontakt på kme@canis.no eller på mobil 45608726.

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

mar 16 2024

Tid

10:00 - 16:00

Kostnad

NOK13,900.00

Mer info

Påmelding

Sted

Moss
Kategori
Påmelding