Passeringskurs trinn 2 (litt viderekomne), Moss

Dyreatferdssenteret avd. Moss tilbyr Passeringskurs trinn 2. Dette er et kurs for deg som har gått Passeringskurs trinn 1 hos oss, eller tilsvarende kurs hos andre som jobber etter samme metoder/teknikker.

Kurset er en praktisk og teoretisk oppfølging av Passeringskurs trinn 1. Den praktiske treningen bygger på det skriftlige kursmaterialet fra trinn 1, som beskriver hvordan du trener hunden til å passere andre hunder uten å utagere.

I løpet av 4 treningsøkter arbeider vi videre med å anvende teorien i praksis. På kurset er det maks 2-3 ekvipasjer per instruktør. Det innebærer at treningen blir mer effektiv og at det blir mindre venting i løpet av kurset. I tillegg får du tett oppfølging av instruktøren under arbeidet med hunden din.

Dato: Oppstart lørdag 21/5-22 kl. 10:00-ca. 12:00. Deretter følgende datoer; mandag 23/5, mandag 30/5 og onsdag 1/6 kl.18:00 til ca. 20:00.
Sted: Du får opplysning om oppmøtested når kursinformasjon sendes ut, men vi er i gml. Østfold-området.
Instruktører: Karin Mohn Engebretsen og Karolin Spindler. Vi har fokus på tett veiledning og begge instruktørene har mye erfaring med passeringstrening.
Pris: Kr. 2700,-

Påmelding: https://forms.office.com/r/NcfwHFyYRL

 

Les mer om kurset på: https://www.dyreatferdssenteret.no

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

Påmelding er økonomisk bindene, se mer om kjøpsbetingelser https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

Dato

mai 21 2022
Expired!

Tid

10:00 - 12:00