Innkallingskurs, Moss

Kommer hunden din når du kaller på den?

Alle hunder elsker å kunne løpe fritt og undersøke omgivelsene sine. Men, for å kunne slippe hunden fri, stiller «Hundeloven» §3 et krav om at du skal ha kontroll på hunden din, slik at den ikke «skaper utrygghet» for andre. Det innebærer at du alltid skal kunne kalle inn hunden, slik at den ikke er til sjenanse for andre. Dette er ikke alltid like lett!

Målet med dette kurset er å hjelpe deg til å få en så bra innkalling som mulig. Du får «verktøy» for å komme i gang med treningen, slik at du kan fortsette treningen på egen hånd. Målet er også å gi deg inspirasjon til å fortsette treningen etter at kurset er avsluttet.

I løpet av drøyt fire uker setter vi fullt fokus på å forbedre hverdags-innkallingen. Du lærer teknikker både for å stoppe hunden på vei mot en «fristelse» og til å komme helt inn til deg når du kaller på den. Vi trapper gradvis opp forstyrrelsene og du får hjelp til å sette riktige kriterier for best mulig effekt av treningen. På våre kurs benytter vi kun positive treningsmetoder.

Dersom du allerede har trent en del på innkalling, men ikke er helt i mål, tar vi eventuelt for oss problemløsning. Kurset har maks fire deltakere. Det er derfor tid til individuell veiledning og tilpasning til den enkeltes nivå og ferdigheter. Kurset er åpent for hunder i alle aldre og hele familien er velkommen til å delta på kurset.

Sted: Dyreatferdssenteret avdeling Moss, Nesveien 320, 1514 Moss.
Datoer: Mandag 16.10, 23.10, 30.10, 6.11 og 13.11.
Tidspunkt: 18:00 til ca. 20:00.
Instruktør: Karin Mohn Engebretsen. Godkjent Canis klikker-trener og klikker-instruktør, NKK instruktør trinn 1 og trinn 2 Bruks, samt tidligere hundefører i Norske Redningshunder.
Pris: Kr 3000,-
Påmelding her: https://forms.office.com/e/sNSYvhz5Ef

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

Dato

okt 16 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:00

Kostnad

NOK3,000.00

Mer info

Påmelding

Sted

Moss
Påmelding

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.