Passeringskurs trinn 2 (litt viderekommende) Oslo, Asker og Bærum

Passeringskurs tinn 2 (litt viderekommende) for reaktive og utagerende hunder, Oslo, Asker og Bærum

Dette kurset er for deg som har gjennomført passeringskurs trinn 1 (eller tilsvarende hos andre), og som ønsker hjelp til å komme videre med treningen. Vi jobber videre med teknikkene dere lærte på trinn 1, men med mer forstyrrelser og legger opp til hverdagslige møte-situasjoner.

På passeringskurs hos oss jobber vi kun med positive vitenskapelige metoder for å endre hundens følelser og forventninger i møtesituasjoner. Vi holder oss oppdatert på forskning innen dette feltet, og endrer derfor kursopplegg jevnlig for å sikre at deltakerne og hundene får best mulig hjelp – og dermed best mulig resultat.

Sted: Asker, Bærum og Oslo og omegn
Dato: lørdag 20.april kl 15 – 18 og lørdag 2. juni, kl 15-18 (men kan bli forskjøvet til kl 10 – 13)
Pris: Kr. 2900,-
Instruktører: Anne Kristin Mellgren og Lise Birgitte Vaksdal Fredriksen. Vi har fokus på tett veiledning og alle instruktørene har mye erfaring med møte-trening.

Påmelding: https://forms.office.com/r/qUErYdrgWT

Max antall hunder: 6 deltagere. Dette innebærer tett oppfølging av instruktører med max.2-3 ekvipasjer per instruktør, mer effektiv trening og mindre venting i løpet av kurset.

Klokkeslett på siste kursdag søndag 2.juni kan bli forskjøvet til kl 10 – 13, dersom vi har mulighet til å jobbe mot hunder på et annet kurs vi har gående da. Dette for å få bedre trening og mer passeringer mot flere ukjente hunder. Dette vil bli avklart 2 uker i forkant av siste kursdag.

Det opplyses om oppmøtested for kurset når kursinformasjon sendes ut. Sted bestemmes utfra påmeldte deltakere for at alle skal få best utbytte av kurset. Steder aktuelle kan være Asker og Bærum, Fornebu, Ekeberg, Sofiemyr, Ås og Vestby området.

For spørsmål, ta kontakt på lise@dyreatferd.no

Påmelding er økonomisk bindene, se mer om kjøpsbetingelser: https://dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

 

 

 

Dato

apr 20 2024
Expired!

Tid

15:00 - 18:00

Kostnad

NOK2,900.00

Mer info

Påmelding

Sted

Oslo, Asker og Bærum
Påmelding

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.