Runderingskurs, Moss

RUNDERINGSKURS

Målet med dette kurset er å lære mer om rundering som spesial-øvelse innen brukshund-sporten og hvordan du gjennom denne øvelsen kan aktivisere hunden din med noe som er meningsfullt og gøy både for deg og hunden!

Kanskje har du lyst til å prøve deg på en ny sport sammen med hunden din?

Om du er helt «fersk» vil du få en grunnleggende innføring i alt du trenger å vite for å kunne «rundere» med hunden din.

Eller har du trent rundering tidligere og trenger innspill på konkrete momenter eller påfyll av motivasjon for å komme videre?

Hunder og førere på alle nivåer er velkommen og innholdet tilpasses den enkelte. Selv om dette er et søkskurs som også er åpent for nybegynnere, tilpasser jeg treningen til deltakernes behov.

Som hundeeier er det å finne morsomme måter å aktivisere hunden din på noe av det som virkelig skaper glede i hverdagen og bidrar til at dere blir et enda bedre team.

På lørdagen starter vi med litt teori som senere flettes inn i det praktiske arbeidet gjennom tilbakemeldingen den enkelte får etter treningsøktene. Innlæringen av søket skal være lystbetont og morsomt. Belønning for rett atferd der hunden ivrig kommer med «melding» om at den har funnet den «savnede», er en fantastisk givende og lærerik opplevelse. Og etter en treningsøkt i skogen der hunden har fått lov til å søke og bruke nesen, kjenner den seg både fysisk og mentalt fornøyd med dagen.

Sted: Den praktiske treningen vil foregå i Mosse-området. Opplysning om sted for oppmøte kommer sammen med bekreftelse på kursplass.
Datoer og tid: Lørdag 27/8 og søndag 28/8-22. Begge dager fra kl. 10:00 til ca. kl. 17:00.
Instruktør: Karin Mohn Engebretsen. Godkjent Canis klikker-trener og klikker-instruktør, NKK-instruktør trinn 1 og trinn 2 Bruks, samt tidligere hundefører i Norske Redningshunder.
Antall deltakere: Minimum 4 og maks 6.
Pris: Kr 2500,-

Påmelding her: https://forms.office.com/r/ru6UnUm4BP

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

Kurset vil tilpasses de gjeldende anbefalte smitteverntiltakene.

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

 

Dato

aug 27 2022
Expired!

Tid

10:00 - 17:00