Runderingskurs, Moss

RUNDERINGSKURS 23.2-18.3.2023

Å bruke nesen er en del av hundens naturlige atferd og alle hunder kan trenes opp til å samarbeide med oss mennesker til for eksempel å finne mennesker som har gått seg bort.

Målet med dette kurset er å lære mer om rundering som spesial-øvelse innen brukshund-sporten og hvordan du gjennom denne øvelsen kan aktivisere hunden din med noe som er meningsfullt og gøy både for deg og hunden!

Kanskje har du lyst til å prøve deg på en ny sport sammen med hunden din? Om du er helt «fersk» vil du få en grunnleggende innføring i det du trenger å vite for å kunne «rundere» med hunden din. Eller har du trent litt rundering tidligere og trenger innspill på konkrete momenter eller påfyll av motivasjon for å komme videre?

Selv om dette er et søkskurs som hovedsakelig er lagt opp for nybegynnere, tilpasser jeg treningen til deltakernes behov.

Som hundeeier er det å finne morsomme måter å aktivisere hunden din på noe av det som virkelig skaper glede i hverdagen og bidrar til at dere blir et enda bedre team.

Kurset inneholder teori som flettes inn i det praktiske arbeidet gjennom tilbakemeldingen den enkelte får etter treningsøktene. Innlæringen av søket skal være lystbetont og morsomt. Belønning for rett atferd der hunden ivrig kommer med «melding» om at den har funnet den «savnede», er en fantastisk givende og lærerik opplevelse. Og etter en treningsøkt i skogen der hunden har fått lov til å søke og bruke nesen, kjenner den seg både fysisk og mentalt fornøyd med dagen.

Sted: Den praktiske treningen vil foregå i Mosse-området. Opplysning om sted for oppmøte kommer sammen med bekreftelse på kursplass.
Datoer og tid: 3 torsdager 23.2, 2.3, 9.3, og lørdag 18.3. Torsdager kl. 18-20 og lørdag kl. 10-14.
Instruktør: Karin Mohn Engebretsen. Godkjent Canis klikker-trener og klikker-instruktør, NKK-instruktør trinn 1 og trinn 2 Bruks, samt tidligere hundefører i Norske Redningshunder.
Antall deltakere: Maks 4.
Pris: Kr 3000,-
Påmelding her: https://forms.office.com/e/biw0bLqKe5

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

Dato

feb 23 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:00

Kostnad

NOK3,000.00

Mer info

Påmelding
Påmelding

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.