Familiehunden modul 3, Romerike

Vi er mange med hunder i familien og vi har behov for å få en hyggelig familiehund.

Målet med kurset:
Vi i Best 4 Dogs har satt oss et mål om å klare å lære deg alt du kan trenge for å få en god hverdag med en høflig og trivelig familiehund. Som hundeeier trenger vi noe som hjelper oss å ha kontroll på hunden vår, og vi trenger noe som gir hunden stimulering så den blir en rolig og harmonisk hund. I tillegg har vi en hundelov som sier litt om hva vi må forholde oss til overfor andre mennesker og dyr i samfunnet. Ingen spørsmål er dumme, så spør om alt du lurer på mens du går på kurs.

Alder på hunden:
Jo yngre hunden er jo sterkere resultat vil du få på mange situasjoner, men det er aldri for sent å starte. Alt vi lærer bort er et tilbud til deg om det vi tenker kan være ålreit å lære familiehunder. Men ingen familier eller hunder er like, så det er viktig at vi tilpasser så godt vi kan også til akkurat deg. Om det er noe du ikke ønsker tar vi det bort for deg, og om du tenker at det er noe mer du trenger ser vi om det er mulig å gi deg veiledning og trening på kurset.

Menneske deltakere: 
Alle  i familien er hjertelig velkomne på kurset. Det er en del å lære, og det er ikke alltid de yngste synes det er veldig spennende, men de er hjertelig velkomne. Vi tar forbehold om eventuelle retningslinjer fra myndigheter. om antall mennesker samlet.

Øvelser vi trener på: 
Vi trener på kontrolløvelser som impulskontroll, innkalling og pent i bånd. For en harmonisk hund trenger vi på ro og konsentrasjonsøvelser, og for å styrke deg som hundetrener øver vi på belønningsteknikker og det å lese hundens språk.

Praksis: Mandag 5/5, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6 og 16/6 kl 19:30 – 20:30
Pris: 1990,-
Instruktør: Kjersti Bjøntegård
Påmelding: https://www.best4dogs.no/hundekurs/familiehunden 

Om du ønsker repetisjon på teori: Søndag 4/5 – kl 16:00 – 19:00 – gi beskjed på epost.

Har du spørsmål om kurset kan du sende mail til post@best4dogs.no

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

mai 05 2025

Tid

19:30 - 20:30

Kostnad

NOK1,990.00

Mer info

Påmelding

Sted

Romerike
Påmelding

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.