Apporteringskurs, Moss

«SØK APPORT!»

Å kunne apportere er en viktig øvelse både i NKK sitt lydighetsprogram og i NBF sitt program for brukshund-øvelser. Også i jakt er apportering viktig for at hunden skal finne og avlevere død eller skadeskutt fugl. «Søk apport» betyr ganske enkelt at hunden sendes ut på et søk for å lete opp og bringe tilbake en gjenstand, returnere til fører og avlevere det den har funnet.

Ønsker du å lære hunden din de grunnleggende ferdighetene for å kunne apportere? 

De fleste som har forsøkt seg på apportering som øvelse, vet at det kreves kunnskap for at denne øvelsen skal kunne utføres korrekt. Apportering er selve grunnlaget for at du skal kunne trene for eksempel feltsøk med hunden din. Det betyr i prinsippet at det er umulig å drive med feltsøk hvis hunden din ikke først har lært å apportere.

Vi tilbyr kurs i «Feltsøk» som en oppfølging til apporterings kurset.

Kurset er åpent for hunder i alle aldre; for valper fra 16 ukers alder og helt opp til «senior» alder. Og om du har en hund du ønsker å trene for å konkurrere med eller trene jakt med, passer det spesielt bra. I dette kurset setter vi fullt fokus på apportering som øvelse og tar for oss en grunnleggende innlæringsmetode for å «komme i mål». Og dersom du allerede har startet å trene på apportering og ikke er helt i mål med treningen, tar vi eventuelt for oss problemløsning. Kurset har maks fire deltakere. Det er derfor mulighet for individuell tilpasning til den enkeltes nivå og ferdigheter.

Sted: Dyreatferdssenteret avdeling Moss, Nesveien 320, 1514 Moss.
Dato: Oppstart onsdag 13. juli 2022 og videre kurskvelder er 20/7, 27/7 og 3/8.
Tidspunkt: 18:00 til ca. 20:00.
Instruktør: Karin Mohn Engebretsen. Canis klikker-trener og klikker-instruktør, NKK instruktør trinn 1 og trinn 2 Bruks, samt tidligere hundefører i Norske Redningshunder.
Pris: Kr 2000,-

Påmelding her: https://forms.office.com/r/RijwEgHQWU

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

Dato

jul 13 2022
Expired!

Tid

18:00 - 20:00
Kategori