Brukslydighet, Moss

KURS I BRUKSLYDIGHET, Moss

Kurset er rettet mot ekvipasjer som ønsker å konkurrere i øvelsene som inngår i programmet til Norsk Brukshund sports Forbund, men du er velkommen til å delta selv om du ikke har planer om å konkurrere. Det er bra om du og hunden har ferdigheter tilsvarende godkjent bronsemerke i lydighet, men det er ikke en forutsetning for å delta på kurset. Øvelsene i dette kurset vil tilpasses innhold og vanskelighetsgrad til den enkeltes ferdigheter og nivå. I løpet av kurset arbeider vi med øvelsene i kl. D/C (nybegynner).

Målet med kurset er å bidra til at du blir en bedre hundetrener og at du skal ha det gøy med hunden din når du trener. Når dere har det gøy sammen og lykkes, bidrar det til å styrke samarbeidet mellom dere.

Gjennom seks uker fokuserer vi på innlæring og presisjon i gjennomføringen av øvelsene. Stikkord her er; å sette kriterier på rett nivå i forhold til hundens nivå; presis belønning; opprettholde høy motivasjon under arbeidet med øvelsen og gjennom programmet i sin helhet.

Sted: Dyreatferdssenteret avd. Moss, Nesveien 320, 1514 Moss.
Kursdatoer: Oppstart mandag 12/9-22, 19/9, 26/9, 1/10, 10/10, og 15/10
Tidspunkt: Kl. 18:00 til ca. 20:00.
Pris: kr. 2400,-  Det er maks 6 deltakere på kurset.
Instruktør: Karin Mohn Engebretsen. Godkjent Canis klikker-trener og klikker-instruktør, NKK instruktør trinn 1 og trinn 2 Bruks, samt tidligere hundefører i Norske Redningshunder.

Påmelding her: https://forms.office.com/r/8MV4YkXYvS

Har du spørsmål om kurset kan du sende mail til Karin på karin@dyreatferd.no

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

Dato

sep 12 2022
Expired!

Tid

18:00 - 20:00

Sted

Nesveien 320, Moss