Kursoversikt

Hverdagslydighet del3 – Grunnferdigheter og triks Asker og Bærum

Hverdagslydighet hos Dyreatferdssenterets avdeling LFhundetrening er delt opp i ulike deler, med ulike fokus. Du kan velge delene i den rekkefølgen du vil, starte på den delen du vil, og ta så mange deler du ønsker. Om du vil ha en hverdagslydig familiehund, som du vet hvordan du kan aktivisere i hverdagen, så anbefaler vi alle tre delene.

De ulike delene er del 1 – Familiehunden, del 2 – Kontroll i hverdagen og del 3 – Grunnferdigheter og triks som aktivisering i hverdagen.

Del 3 – Grunnferdigheter og triks som aktivisering i hverdagen
Dette er del 3 i hverdagslydighet og her er fokuset på hvordan vi kan aktivisere hunden i hverdagen gjennom grunnferdigheter og triks. Du vil også bli tryggere på hvordan du kan lære hunden nye øvelser.
Dersom du ønsker å gå videre med en hundesport, som rallylydighet eller lydighet, så er dette starten på det grunnleggende.
Vi jobber med sitt, ligg og stå momenter, bli i posisjoner, utgangsposisjon (sitte med fokus på venstre side), gå med fokus på venstre side, og ulike triks som snurre, slalom mellom bena, snurre på kasse, sitte bamse mm.

Tilpasset til alle
Ingen hunder og eiere er like, og kan akkurat det samme, derfor jobber vi på hundens nivå og legger opp øvelsene etter den enkelte hund og eier. Det betyr at om du ikke har gått valpekurs eller andre kurs med hunden før,  vil du likevel ha utbytte av dette kurset. Dette kurset passer for hunder fra 6-7 mnd og oppover til ingen grense – det er aldri for sent å starte 😉

Treningsmetoder
På kurset bruker vi moderne, positive og etiske metoder. Vi bruker positiv forsterkning og jobber for at hunden frivillig skal ta de riktige valgene. Det skal være gøy for både hund og eier, og vi jobber med å se hundens signaler og hva den kommuniserer til oss.

Online tilgang på øvelser og teori
Du vil få tilgang på en egen lukket facebookegruppe. Her finner du oversikt over alle øvelser som gjøres hver kurskveld, samt beskrivelse av øvelsene og hvordan jobbe videre med disse. Du har mulighet til å stille spørsmål mellom kurskveldene om det du måtte lure på. Du får tilgang til teori-leksjoner med ulike temaer, som du kan se underveis i kurset.

Tid og sted
Sted: Torstad ungdomsskole, Asker (2 min fra Holmenkrysset, E18)
Dato: Oppstart torsdag 30/5 og videre 6/6, 13/6, 20/6 og 27/6
Tidspunkt: Kl. 19:15 -20:15
Instruktør: Lise Birgitte Fredriksen (Du kan lese mer om Lise her: https://dyreatferdssenteret.no/lise-birgitte-vaksdal-fredriksen/
Påmelding her

Pris
Pris for enkeltmodulen: 1950 kr

Pakkepris tre moduler: 5250 kr (spar 600 kr)
Meld på alle tre modulene med en gang, og spar 600 kr, og får alle kursene til 5250kr (full pris 5850kr).
Faktura kan splittes opp i tre innbetalinger.

Rabatt innenfor 4 måneder: 10% avslag
Om det ikke passer å melde på alle tre modulene nå, vil du få 10% rabatt på de to andre modulene, dersom du melder på innenfor neste 4 månedene.

Info om del 1 her
Info om del 2 her

Påmelding er økonomisk bindene, se mer om kjøpsbetingelser https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

For spørsmål, ta kontakt på lise@dyreatferd.no

Dato

mai 30 2024
Expired!

Tid

19:15 - 20:15

Kostnad

NOK1,950.00

Mer info

Påmelding

Sted

Asker, Torstad ungd.skole
Påmelding