Passeringskurs trinn 1 (nybegynner), Moss

Passeringskurs tinn 1 (nybegynner) for reaktive og utagerende hunder, Moss-omr.

Bjeffer hunden din på andre hunder eller mennesker i møtesituasjoner? Blir hunden din over-entusiastisk i forventing om å få hilse på andre hunder eller mennesker på tur? Drar den i båndet og bjeffer? Kanskje kaster den seg frem – eller ser det ut som den synes situasjonen er ubehagelig ved å trekke seg unna?

På dette kurset får du og hunden hjelp til å mestre møtesituasjoner på en bedre måte, og målsettingen med kurset er at du og hunden din på sikt skal få det mye hyggeligere når dere går tur!

På passeringskurs hos oss jobber vi kun med positive metoder for å endre hundens følelser og forventninger i møtesituasjoner. Kurset går over totalt 18 timer og består av teori knyttet til det å passere andre hunder uten å utagere, samt trening der vi omsetter teorien til praktiske møtesituasjoner. Det er maks 2-3 ekvipasjer per instruktør, noe som innebærer at treningen blir mer effektiv og at det blir mindre venting i løpet av kurset. I tillegg får du tett, individuell oppfølging av instruktørene under arbeidet med hunden din.

Datoer: Helg: 21-22/10 kl. 10:00 – 14:00 begge dager.
4 treningskvelder: torsdager 26/10, 2/11, 9/11 og 16/11 kl. 18:00 – 20:30.
Du får opplysning om oppmøtested når kursinformasjonen sendes ut.
Instruktører: Karolin Spindler og Karin Mohn Engebretsen. Begge instruktørene har instruktørutdanning og mye erfaring med passeringstrening.
Pris: 4900
Påmelding sendes til: https://forms.office.com/e/97WGxcVifP

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

Påmelding er økonomisk bindene, se mer om kjøpsbetingelser https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

Dato

okt 21 2023
Expired!

Tid

10:00 - 14:00

Kostnad

NOK4,900.00

Mer info

Påmelding

Sted

Moss
Påmelding