Passeringskurs trinn 2 (litt viderekomne), Moss

Bjeffer hunden din på andre hunder eller mennesker i møtesituasjoner? Blir hunden din over-entusiastisk i forventing om å få hilse på andre hunder eller mennesker på tur? Drar den i båndet og bjeffer? Kanskje kaster den seg frem – eller ser det ut som den synes situasjonen er ubehagelig ved å trekke seg unna?

På dette kurset får du og hunden hjelp til å mestre møtesituasjoner på en bedre måte, og målsettingen med kurset er at du og hunden din skal få det mye hyggeligere når dere er på tur!

Kurset er en praktisk og teoretisk oppfølging av Passeringskurs trinn 1. Den praktiske treningen bygger på det skriftlige kursmaterialet fra trinn 1, som beskriver hvordan du trener hunden til å passere andre hunder uten å utagere. I løpet av 4 treningsøkter arbeider vi videre med å anvende teorien i praksis. På kurset er det maks 2-3 ekvipasjer per instruktør. Det innebærer at treningen blir mer effektiv og at det blir mindre venting i løpet av kurset. I tillegg får du tett oppfølging av instruktøren under arbeidet med hunden din.

Datoer: mandag 18.9, 25.9, 2.10 og 9.10 kl. 18 til ca.20.30
Sted: Du får opplysning om oppmøtested når kursinformasjon sendes ut.
Instruktører: Karin Mohn Engebretsen og Karolin Spindler. Vi har fokus på tett veiledning og begge instruktørene har mye erfaring med passeringstrening.
Hvor møter dere: Dere får informasjon om oppmøtested når kursinformasjon sendes ut.
Pris: Kr. 2900,-
Påmelding: https://forms.office.com/e/w2VXXK1e12

Les mer om kurset på: https://www.dyreatferdssenteret.no

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

Påmelding er økonomisk bindene, se mer om kjøpsbetingelser https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

Dato

sep 18 2023
Expired!

Tid

18:00 - 20:30

Kostnad

NOK2,900.00

Mer info

Påmelding

Sted

Moss
Påmelding