Valpekurs, Kolbotn

I løpet av seks kurskvelder har vi fullt fokus på den viktige treningen som skal danne grunnlag for at valpen din kan utvikle seg til en fornøyd og lydig hund.

På kurset legger vi vekt på å gi deg som eier kunnskap for å håndtere utfordringer som du kanskje ikke var helt forberedt på med en valp i huset. I tillegg får valpen nyttig miljøtrening i møte med andre valper.

På Dyreatferdssenteret bruker vi kun positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. Vi legger stor vekt på å utvikle et godt samarbeid mellom deg og valpen og danner grunnlaget som vil kunne gi deg og valpen gjensidig glede i mange år fremover.

Første kurskveld er en Online teorikveld på ca. 2 timer, mens de resterende 5 kurskveldene foregår utendørs. Kurskveldene varer i ca. 60 minutter, der praksis og teori flettes sammen slik at både valp og eier får tid til å tilegne seg det vi gjennomgår av teori og praktiske oppgaver. Det settes av tid til sosialisering på slutten av kurskvelden.

I tillegg får dere hjemmelekser å trene på, som følges opp neste kurskveld. Vår erfaring er at jevnlig trening mellom kurskveldene vil bidra til at dere får best mulig utbytte av kurset.

Kurset er åpent for valper fra 9 uker og oppover og vi forsøker å tilpasse innhold og vanskelighetsgrad til den enkeltes ferdigheter og nivå.

Sted: Roald Amundsen Videregående skole: https://goo.gl/maps/4AzKdWHmAtk2nxAz8
Datoer og tider: Oppstart mandag 10/4 kl. 18:30-20:30. Deretter følgende onsdager klokken 18:30-19:30; 19/4, 26/4, 3/5, 10/5 og 24/5.
Instruktør: Karoline Måseide Thomassen
Pris: Kr 2000,-
Påmelding: https://forms.office.com/e/MAZga7MBi2

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

For spørsmål, ta kontakt på karoline@dyreatferd.no

 

Stikkord: ,

Dato

apr 10 2023
Expired!

Tid

18:30 - 20:30

Kostnad

NOK2,000.00