Karoline Måseide Thomassen

Atferdskonsulent og instruktør

Tilbyr kurs og hjemmebesøk i Oslo og Omegn, Follo og Østfold. Hun tilbyr også online-timer og konsultasjoner på Kolbotn Dyreklinikk.

Utdannet biolog, atferdskonsulent, hundeinstruktør og sertifisert Fear Free Animal Trainer.

Karoline er utdannet biolog, og holder på med en master i etologi med fordypning på atferd hos hunder. Hun er også utdannet atferdskonsulent ved NMBU som gir en formell kompetanse til å jobbe med ulike problemstillinger innen atferd. Karoline har flere års erfaring med å utrede og behandle atferdsproblemer hos hund, og å veilede eiere i denne prosessen. Hun ønsker å skape forståelse mellom hund og eier, og å gi verktøy eiere kan bruke for å skape et bedre samspill to- og firbeint seg i mellom. Dette er sentralt i arbeidet hun også gjør som hundeinstruktør. I 2016 ble hun diplomert hundeinstruktør, og har siden den gang jobbet med hundrevis av eiere og hunder i mange ulike stadier.

Som hundeinstruktør er Karoline energiskt opptatt av å inkludere, skape glede og inspirere kursdeltakerne. Hun formidler kunnskap på en tydelig og detaljert måte, og ønsker å gjøre vitenskap om hund så forståelig og tilgjengelig som mulig. Som en viktig del av arbeidet med hund og eier er det ikke bare hunden, men også eieren som skal motiveres og oppleve mestring. Dette er også en av grunnsteinene i arbeidet hennes som atferdskonsulent, der Karoline har en empatisk og forståelsesfull tilnærming til de ulike problemstillingene en hundeeier står ovenfor.

Karoline driver Dyreatferdssenterets avdeling Oslo og Omegn.

Hun har selv hatt følgende raser: Border collie og hvit gjeterhund.

Karoline er bosatt i Skiptvet.