Kjersti Bjøntegaard

Atferdskonsulent og instruktør

Tilbyr atferdstimer på eget hundesenter på Skedsmokorset og hjemmebesøk på Østlandsområdet.

Utdannet atferdskonsulent ved NMBU, og har også tatt utdannelser ved Hundens Hus i Sverige, Canis og Catch, Lundqvist hundeskole, Karen Pryor og Ken Ramirez.

Kjersti driver Dyreatferdssenterets avdeling på Romeriket, Best 4 dogs. Mennesker Kjersti møter på sin vei verdsetter hun høyt og finner fasinasjon i at alle er unike og skaper unike relasjoner med sine hunder. Kjersti’s mål er alltid at hunder og deres eiere skal fungere sammen når hun presenterer sin fagkunnskap, og hun er ydmyk overfor hvem de er og det de kan. Kjersti har lært noe fra hver og en av dem som hun tar med seg når hun møter nye ekvipasjer som ønsker hennes hjelp.

Ved siden av å jobbe med hunder og eiere på kurs og atferdskonsultasjoner har Kjersti passet hunder i eget hjem siden 2007. Hun har sterk kompetanse på veldig mange raser, og da med særlig utfordrende hunder eller hunder med spesielle behov som trenger å bo i et hjem når familien er borte. Med bachelor i kommunikasjon og arbeidsaktiv siden 14- års alderen i mange serviceyrker møter Kjersti mennesker med et smil og forståelse. Alle spørsmål er alltid velkommen til henne og hun er god til å svare med å komme med eksempler det er mulig å relatere seg til. 

Kjersti er kjent som ei som vet hvordan, men også hvorfor. Kunder sier at de opplever å få lov til å være med å velge og ingen ting blir tredd over hodene på dem. Hun har en varm og inkluderende personlighet og bidrar til at det blir trygt å godt å lære av henne. Både barn og voksne trives med Kjersti som sin instruktør der hun viser å tilpasse læringen til den enkelte, og det ser jammen ut som hundene liker henne også når hun rolig og varsomt forholder seg til de rundt seg. Sammen med gjengen i Dyreatferdssenteret bruker hun metoder som er oppdaterte og nyter å ha et sterkt fagmiljø rundt seg.

Kjersti er bosatt på Skedsmokorset.

«Who dares to teach must never cease to learn» 
~ John Cotton Dana