Passeringskurs

Bjeffer hunden din på andre hunder/mennesker i møtesituasjoner?

Blir hunden din overlykkelig og over-entusiastisk i forventing om å få hilse på andre hunder/mennesker på tur?

Drar den i båndet og kanskje kaster seg frem mot andre hunder?

Har du lyst til å endre dette?

Passeringsproblematikk er nok den vanligste utfordringen hundeeiere sliter med i forhold til hunden sin. 

Dette kan være problemer med å passere andre hunder, utagering mot sykler, skateboard, joggere, folk etc. Det er ulike årsaker til at hundene reagerer, og hvorfor akkurat din hund oppfører seg slik den gjør vil du få hjelp til å forstå på kurs. Noen hunder reagerer fordi de synes ting er skumle, mens andre reagerer i frustrasjon for ikke å få komme bort til det de ønsker.

Uavhengig av årsak er dette heldigvis noe vi kan jobbe med. Vi har holdt flere passeringskurs, og har  hatt mange fornøyde deltakere.

På passeringskurs hos oss jobber vi kun med etiske, moderne og positive metoder for å endre hundens følelser og forventninger i møtesituasjoner. Vi holder oss oppdatert på forskning innen dette feltet, og endrer derfor kursopplegg jevnlig for å sikre at deltakerne og hundene får best mulig hjelp – og dermed best mulig resultat.

På passeringskurs hos oss møter du våre atferdskonsulenter som er ansvarlige for kurset, og alle instruktører du møter har selv erfaring fra å jobbe med passeringsproblematikk med egne hunder.

På disse kursene er det en fordel å disponere bil da hundene er i bilen i pauser, og vi ofte er på steder med vanskelig tilgjengelighet med offentlig kommunikasjon.

Passeringskurs trinn 1

Dette er vårt nybegynnerkurs. Alle som ønsker å delta på passeringskurs må gjennomføre dette kurset. På trinn 1-kurs lærer dere teknikkene og metodene vi bruker i passeringstrening, slik at dere får verktøyene dere trenger til å klare dere i hverdagen. På trinn 1-kurs er vi på steder med lite forstyrrelser, og jobber med en og en hund mot rolige figuranthunder.
Det er kun 6 deltakere på disse kursene, og 2 instruktører. Dette sikrer individuell veiledning og oppfølging, slik at du og din hund får den hjelpen og de verktøyene dere trenger.


Passeringskurs trinn 2
Dette kurset er for deltakere som har gjennomført trinn 1 kurs hos oss, eller hos andre som bruker samme teknikker og metoder. På dette kurset jobber vi videre med teknikkene og metodene fra trinn 1-kurset, lærer evt. nye metoder og trener i omgivelser med flere forstyrrelser. På trinn 2-kurs har vi ofte alle deltaker-hundene ute samtidig,
På dette kurset er det kun 6 deltakere og 2 instruktører, slik at vi kan ivareta alle individuelt.


Passeringskurs trinn 3
Dette kurset er for godt viderekomne. På dette kurset er det også kun 6 deltakere og 2 instruktører, men vi er på Ekeberg eller i Frognerparken – eller på andre steder med mye andre hunder og forstyrrelser – og alle deltaker-hundene er ute samtidig. Dette kurset er for deg som trenger trening i vanskelige omgivelser, og som har kommet langt med passeringstreningen og klarer deg selv med litt veiledning.


De ulike avdelingene kan ha litt ulike utforminger på passeringskursene, men grunnprinsippene og metoder er de samme.

NÅR VI HAR SATT OPP KURS, VIL DE VISES HER:

Om du ikke finner kurs på denne siden, ta gjerne kontakt for å høre om vi har kommende kurs, eller om privattimer kan være aktuelt for deg.

august 2024
Ingen arrangement funnet!