Lise Birgitte Vaksdal Fredriksen

Atferdskonsulent og instruktør

Tilbyr atferdstimer som kombinasjon online og hjemmebesøk / klinikk på hund i Asker, Bærum og nærliggende områdene

Utdannet atferdskonsulent, Canis klikkerinstruktør, godkjent rallylydighetsinstruktør og NKK trinn1 instruktø
r


Lise er masterutdannet i molekylær mikrobiologi, og har i tillegg praktisk pedagogisk utdanning og jobber som lærer på videregående skole. Som pedagog er hun opptatt av at man skal oppleve mestring. I tillegg er hun dyktig til å legge opp trening og opplæring til den enkeltes nivå, samt formidler på en forståelig og presis måte. En bakgrunn som toppidrettsutøver i seiling, med deltakelse i to OL har gitt henne mye erfaring med å jobbe fokusert, detaljert og strukturert, noe som er viktige egenskaper både i utredninger og trening av hund.

Lise har drevet med hund aktivt siden 2010, og har i flere år vært aktiv i lydighet, rallylydighet og agility. Etter selv å ha opplevd å være uerfaren, og gå på kurs og få tips og tilbakemeldinger som involverte mindre positive metoder, har hun jobbet målbevisst for å tilegne seg kunnskap og moderne metoder basert på nyere forskning for trening av hund. I de siste årene har Lise hatt mye fokus på velferden til hunden, og at det bak enhver atferd, ligger en følelse. Derfor jobber hun for å formidle positive metoder, samarbeide og at det skal være gøy – både for eier og hund.

Som en del av kompetansehevningen, tok Lise atferdskonsulentutdanning ved NMBU. Dette gir formell kompetanse til å utrede og jobbe med atferdsproblemer hos hund, samt veilede eiere i atferdsendring og trening.

Lise har drevet LFhundetrening siden 2015, med valpekurs, hverdagslydighetskurs, rallylydighetskurs, privattimer innen hverdagslydighet, lydighet og rallylydighet, samt atferdstimer. Hun driver nå Dyreatferdssenteret LFhundetrening avd. Asker og Bærum.

Lise har selv erfaring med pudler.

Lise er bosatt i Asker.

Asker og Bærum

Mail: lise@dyreatferd.no