Dyreatferdssenteret Uncategorized Feir Hug Your Dog Day med positive opplevelser!

Feir Hug Your Dog Day med positive opplevelser!

person som gir en stor hundekjeks godbit til en hund spaniel

I dag, den 10. april, feirer vi Hug Your Dog Day, en dag rett og slett dedikert til å gi kjærlighet og feire våre firbente venner som bringer så mye glede inn i livene våre. Selv om Hug Your Dog Day tradisjonelt feires med klemming og kos, ønsker vi å utforske alternativer for å uttrykke vår kjærlighet til hundene på en måte som er like givende og positiv for både oss og dem.

Hundene våre elsker å tilbringe tid med oss og delta i aktiviteter som gir dem både fysisk og mental stimulering. Så hvorfor ikke bruke Hug Your Dog Day til å skape minner og opplevelser sammen? Her er noen forslag til hvordan du kan feire dagen på en spesiell og meningsfull måte:

  • Utforsk en ny tursti: Utforsk nye stier eller gjenbesøk gamle favoritter, og la hunden utforske nye lukter og omgivelser. (Sjekk ut turstier i ditt nærområdet på ut.no)
  • Lek og moro med trening og aktivisering: Gjør noe mentalt stimulerende for din hund. For eksempel en treningsøkt sammen med deg eller at du lager aktiviseringslek til hunden.
  • Ekstra kos og oppmerksomhet: Sett av litt kvalitetstid på sofaen bare for å kose og overøse hunden din med kjærlighet.
  • Massasje: lær deg noen enkle massasjeteknikker for å hjelpe hunden din å slappe av og løse opp spenninger.
  • En ny leke: Det er jo alltid kjekt med en ny leke. Kanskje hunden kan få velge den ut selv i butikken?
  • Hjemmelagde godbiter: Vis din kjærlighet ved å lage smakfulle og sunne godbiter hjemme.

Uansett hvordan du velger å feire Hug Your Dog Day, er det viktigste å vise din hund hvor mye du setter pris på dem på en måte som er positiv og givende for begge parter.

Happy Hug Your Dog Day! 🐾

Related Post

DyrefagutdanningDyrefagutdanning

I samarbeid med Fjellanger Hundesenter har vi startet et nytt prosjekt. Dyrefagutdanningen består av 2 kurs; ‘Hundeinstruktør’ og ‘Fagarbeider’, kursene kan tas enkeltstående eller samlet. Dette er en utdannelse for